Boost je professionele skills met gratis taalvideo’s.

Over

TaalTV staat vol gratis korte zakelijke taalvideo’s die je helpen succesvol internationaal te communiceren. Vergroot je kennis van onder andere zakelijk Engels, Frans of Duits op precies de onderwerpen die voor jou aandacht nodig hebben. Er komt een breed scala aan tips en tricks voorbij. Leer bijvoorbeeld te pitchen tijdens een zakelijke bijeenkomst of ontspannen een presentatie te geven in een andere taal. Ook komen onderwerpen aan bod als het toepassen van zakelijk vakjargon in verschillende talen. Voor ieder wat wils!

Bekijk de video’s op TaalTV wanneer je wil. Bekijk ze zo vaak terug als nodig en verleg je taalgrenzen. Hopelijk helpen de tips en tricks je om nog succesvoller internationaal te communiceren.

Bonne chance! Good luck! Viel Erfolg!

De makers van TaalTV

Achter de schermen werken bevlogen taalliefhebbers aan TaalTV. De afleveringen worden steevast gemaakt door professionele taaltrainers van Elycio Talen:

 • Barbara
  Taaltrainer Barbara geeft met veel plezier en overgave zakelijk Engels. Ze heeft een doctoraat van de Universiteit van Oxford en geeft al jaren Engelse les aan deelnemers van Elycio Talen. Haar specialiteiten zijn zakelijk en juridisch Engels.
 • Hélène
  Taaltrainer Hélène is een uit Parijs afkomstige Française. Ze is vijf jaar geleden vanwege de liefde naar Nederland gekomen. Als taaltrainer Frans werkt ze met veel plezier voor Elycio Talen. Tot nu toe heeft ze Nederlandse, Engelse en Spaanse studenten begeleid, van beginners tot gevorderden. Haar hobby’s zijn reizen, culturen ontdekken en talen leren.
 • Noémie
  Taaltrainer Noémie heeft Germaanse Taal- en Letterkunde gestudeerd in België. Ze komt uit Wallonië en is tweetalig opgevoed (Frans en Japans). Haar hobby’s zijn nieuwe talen leren, lezen, en reizen.
 • Sina
  Sina is een kundige en enthousiaste instructeur bij TaalTV. Hij heeft een master’s degree in het onderwijzen van Engels als tweede taal (TEFL/TESOL). Daarnaast heeft hij een master Taal- en Communicatiecoaching van de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij geeft al meer dan tien jaar Engelse les en is van plan hier nog heel lang mee door te gaan.
 • Stephanie
  Taaltrainer en beëdigd tolk Stephanie is geboren in Duitsland. Ze heeft als moedertaal Duits. Na haar studie Pedagogiek en Taalwetenschap aan de Universiteit Hamburg heeft ze onder andere tien jaar in Brazilië gewerkt als taaltrainer Duits. In 1995 is ze naar Nederland gekomen. Na het leren van de Nederlandse taal, werkt ze sindsdien als taaltrainer Duits voor Elycio Talen. Haar hobby’s zijn taalkunde, vreemde talen, reizen, lekker eten, verre landen en muziek.

Leuk weetje

Barbara en Sina verzorgen naast de inhoud ook vaak de voice-overs van de video’s. Als je begeleidende stemmen hoort, dan weet je nu dus van wie ze zijn.

Adres

Elycio Talen bv/TaalTV
Scheepmakerij 230
3331 MB  ZWIJNDRECHT

E-mail kun je sturen naar info@taaltv.nl.

Bedrijfsnaam en KvK-nummer

TaalTV is onderdeel van Elycio Talen bv en heeft KvK-nummer 58174338.

SHOP

Online taaltesten en taalcursussen bestellen

Logo van De Taalshop

De Taalshop is de webwinkel van taleninstituut Elycio Talen. Je bestelt er eenvoudig en vertrouwd een online taaltest en/of taalcursus, in iedere gewenste taal.

Messen ist Wissen

Taalassessments.nl

Wil je weten wat het taalniveau is van jezelf, medewerkers en sollicitanten?

Op Taalassessments.nl lees je alles over online taaltesten, taalaudits en taalassessments op maat.


NIEUWSTE VIDEO’S

SNEL NAAR

Boost je professionele skills met gratis taalvideo’s.